![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/qualita.png)
Qualità certificata
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/pagamenti_sicuri.png)
Pagamenti sicuri
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/bandierasardegna.png)
Produttus 100% fatus in Sardigna
Ravioli di pecorino fresco e bietoline di campo
Traballaus a manu, segundu is tènnicas de sa traditzioni sarda, dònnia apichirriau a sa coxina chi abbisitit sa Sardìnnia iat depi provai is culurgionis sardus. Sa pasta est incrachia e su prenimentu est cremosu e saboriu. Dònnia buconi est una dilìtzia po su palau, diaderus unu tzàchidu de saboris chi afigurant s'arrica cultura de sa cosa de pappai de s'ìsula.
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/qualita.png)
Qualità certificata
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/pagamenti_sicuri.png)
Pagamenti sicuri
![](/modules/blockreassurance/views/img/img_perso/bandierasardegna.png)
Produttus 100% fatus in Sardigna